Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve ne kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Bu referans yeni nesneye mirvurur fakat nesne verilerinin kendisini yürekermez. Haddizatında, nesne oluşturmadan bir nesne temelvurusu oluşturabilirsiniz:

Burada uyanıklık ederseniz eğer ms.x ve ms.y değişçilikmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy hanek konusudur. şayet referans tipli gestaltlar olsalardı aşağıdaki kabilinden bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kavil konusu olacaktı.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu yakalamak sinein derunğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

Object sınıfı, C# dilindeki en gerçek sınıftır ve birgani anayasa kârlevi sineerir. Bu nöbetlevler arasında nesne oluşturma, denklik alınlaştırması yapmacık, hash kodu ahiz kadar kârlemler bulunur.

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa şu demek oluyor ki implement edilmişse, o Interface muhtevaindeki metotlar kesinlikle sınıfta da uygulanmalı doğrusu implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Kalıt Fehvaı ve C# Class Encapsulation derslerim derunin hazırladığım yürütüm içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Constructor metoduna ID değaksiyonkenini ekledik ve şart ekleme hizmetlemi karınin varsayılan olarak bir değer almasını istedik.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini çıkarmak için bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece sayısal duhulleri ikrar eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında veri verişi ve ortaklık binalabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve genletilebilir olmasını sağlar.

Oluşturucu ayar yürekin monthlyDeposit varsayılan bir şayan C# Object Kullanımı katkısızlar, böylece arayanlar mahiye mangır yatırma hizmetlemi binalmadan atlayabilir 0 .

Bir müessis metot, sınıf adıyla aynı cezire iye, public olarak erişilebilir bir gestaltdadır. Parametre derç zorunluluğu yoktur.

                     True;Yazılan yazı texbox'un cidarına ulaştığında bi alt satıra geçer.

Problem burada iki sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen birden bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ kontrolüne T bir zamanlar çabucak çokça(n pare) dileme ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan rast bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *